SOMMARENS TONER SJUNGS AV MELONER

Ny sommarsmak: Vattenmelon

Får vi lov att presentera en riktigt fräsch sommarsmak - Vattenmelon! Redan för två år sedan då vi tog över bryggeriet så var det minstingen i familjen - Olle - som sade att han ville att vi skulle ta fram en melonläsk. Bra idé tyckte vi och började expirementera med honungsmelon, vattenmelon och en herrans massa smaker. Vi ville ha till något som kändes riktigt fräscht och sommarlätt, men ändå med mycket smak.

Resultatet blev nya Hammars Vattenmelon. För att göra den riktigt lätt så sötade vi den lite mindre. Men vi använder svenskt betsocker såklart! Hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör. I så fall, tacka Olle!

Läsk utan socker når nya höjder - Hammars Bryggeri lanserar hantverksläsk på burk

05 June 2023

I takt med den ökande efterfrågan på sockerfria alternativ visar Hammars Bryggeri upp sitt Utan Socker-sortiment i nytt format. Tidigt i veckan delade Hammars Bryggeri med sig av spännande nyheter då de välkomnade Karlstad Dryckesfabrik till familjen. Förvärvet innebär en ökad produktionskapacitet, vilket nu möjliggör lanseringen av Hammars Bryggeris läsk på 33cl burk.


Show more