Vår finaste julmust

När vi tog över Hammars Bryggeri förra året så var julmusten den dryck som vi var mest spända över att få jobba med. En sådan klenod! Hammars Julmust är känd långt bortom våra trakter. Den hamnar högt i ranking av julmustentusiaster och i tidningarnas provningar.

Det första vi gjort inför året är att tydliggöra designen på etiketten, och även infört en 50cl PET-flaska. Samma goda julmust, nu också lite tydligare Hammars Julmust.

Men vi ville också hitta på något extra inför vår första riktiga jul med Hammars Julmust. Och då föddes en idé om att ta fram en riktigt lyxig serie julmust. Och här har ni de första resultaten av vårt arbete: tre nya smaker i begränsad upplaga. "Vår finaste julmust”, “Kardemumma” och “Apelsin”.

Dessa julmust är födda ur vår experimentlusta, vår nyfikenhet, och vår respekt för denna juligaste av drycker. Vi har försökt ta fram en extra murrig, mysig och uppfriskande variant av vår julfavorit. Vi hoppas att du gillar den!

 

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

06 December 2023

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.


Show more