PRESSMEDDELANDE

Coop först i landet med årets julmust

Idag börjar utvalda Coop-butiker i Närke och Skåne sälja årets julmust. Mitt i sommarvärmen finns alltså chansen att komma över en flaska eller två; bland annat i Hallsberg, Örebro och Askersund. 

- Det har blivit en tradition hos några av de Coop-butiker som ligger nära Hammar att börja erbjuda julmusten tidigt. I år är inget undantag. Det är mest en kul grej såklart, och många konsumenter blir glada, kommenterar Robert Henrysson, VD för Hammars Bryggeri.

I år hakar dessutom Coop i Sjöbo på. Så även skåningarna får nu ta del av denna juliga dryck i sommarvärmen!

- Den absolut största delen av all julmust säljer vi i december såklart, men det är roligt att det finns sådant intresse året om för denna klassiker, fortsätter Robert.

Hammars Bryggeri har bryggt julmust sedan tidigt 30-tal. Vi tillverkar vår julmust enligt hemligt recept som förts vidare i generationer. En nypa extra av några alldeles speciella ingredienser till familjen Roberts originalrecept. Resultatet blir en av de mest omtyckta musterna i Sverige.

Årets bästa julmust – Hammars Julmust Kardemumma

06 December 2023

I Aftonbladets blindtest, där testpanelen inte visste vilken must de provade eller vilka sorter som ingick, imponerade Hammars Julmust Kardemumma med sin överraskande och lyxiga smakprofil. Testpanelen, bestående av elva personer, lovordade Hammars Julmust för dess balanserade och delikata kardemummasmak, vilken ansågs sticka ut och skapa en uppfriskande julupplevelse.


Show more